Toshiba Satellite M45

Geschreven op 11 September 2005, in Laptops

De Toshiba Satellite M45 is een lichtgewicht, dunne en mooi gebouwde laptop voor zowel het werk als voor ontspanning.
Toshiba Satellite M45 laptop
De M45 kwam geconfigureerd met een 1,73GHz Pentium M 740 CPU en 512 MB DDR geheugen. Verder ook nog een 100GB harde schijf die werkt tegen een trage snelheid van 4.200 rpm. Het prachtige 15,4 inch breedbeeldscherm zorgt ervoor dat we films kunnen bekijken in uitstekende kwaliteit, al ontbreekt hier wel wat kracht van de Intel graphics.

De Toshiba komt met een DVD±RW schrijver die overweg kan met DVD-RAM schijven. De afmetingen van deze notebook zijn groter dan de gemiddelde dunne en lichte laptop. Met zijn 2,9 kg is hij echter wel lichter dan de typische desktop vervanger. De batterijen gaan vrij lang mee, zo om en bij de 3 uur.


Het toestel bezit 3 USB 2.0 poorten, een PC kaart gleuf, een Firewire aansluiting en een 802.11b/g WiFi draadloze netwerkverbinding. Je krijgt bij dit alles ook nog een media adapter, die overweg kan met 5 verschillende geheugenkaarten.

De prestaties van deze Toshiba Satellite laptop zijn behoorlijk in de snelheidstesten, maar stellen wel teleur bij de games. Mensen die ervan houden af en toe een game te spelen, kunnen maar beter hun gading elders zoeken.

Comments are closed.