Sony VAIO VGN-S4HP/B

Geschreven op 28 September 2005, in Laptops

De Sony VAIO VGN-S4HP/B biedt een combinatie aan van kracht, draagbaarheid en stijl. Als je op zoek bent naar een ultramobiele laptop die toch genoeg verwerkingskracht heeft, dan is dit wel misschien jouw laptop.
Sony VAIO VGN-S4HP/B
Het X-Black LCD breedbeeldscherm van deze Sony notebook is 13,3 inch groot en heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Deze is goed voor beelden, films en Office taken.

Het indrukwekkende aan deze laptop is dat er een dual-layer DVD±RW drive ingebouwd is. Deze stelt je in staat om tot 8,5GB aan data, muziek of video te branden. De 80GB, 5.400-rpm harde schijf is ook zeer aantrekkelijk, beschouwend dat dit een compacte notebook is.


Het typische aan Sony is dat ze enkel een kaartlezer ingebouwd hebben die overweg kan met de Memory Stick en Memory Stick Pro formaten.

De nVidia GeForce Go 6200 GPU kan de grafisch zware programma’s vlot draaien en vrij goede resultaten behalen in de gaming tests. De levensduur van een volledig opgeladen batterij wordt wel beperkt hierdoor.

Men mag gerust stellen dat deze Sony VAIO laptop een mooie combinatie is van stijl, kracht en draagbaarheid die zeker zakenlui zal aanspreken.

Comments are closed.