Samsung M70

Geschreven op 22 February 2006, in Laptops

De Samsung M70 is werelds eerste 19 inch laptop met een verwijderbaar LCD scherm. Het is een elegant high-end toestel met voldoende ruimte voor een normaal toetsenbord.
Samsung M70 19 inch laptop
Ondanks de grote afmetingen van de notebook is deze Samsung laptop toch licht, dun en zeer ergonomisch. Het breedbeeldscherm is helder en heeft een zeer goede kijkhoek. Het verrassende aan dit scherm is dat het demonteerbaar is van de rest van de laptop. Je kan het dan op het meegeleverde statief plaatsen en de laptop als volwaardige desktop vervanger gebruiken. Het idee is belovend, maar de uitwerking iets minder praktisch, maar niettemin haalbaar.

Deze M70 laptop gebruikt een Centrino processor aan een snelheid van 2GHz en is uitgerust met 1GB DDR2 RAM geheugen. Als grafische kaart beschikt deze computer over de Nvidia GeForce Go 6600. Het 19 inch scherm kan hiermee een resolutie halen van 1680 x 1050 pixels. Dit is betrekkelijk goed, maar dit had toch beter kunnen zijn voor een 19 inch scherm.


Deze laptop is zonder enige twijfel zeer stijlvol en voelt zeer kwaliteitsvol aan. Ook het comfortabele toetsenbord maakt deze notebook een waardige desktop vervanger. Alleen konden de processor prestaties en grafische kaart nog wel een prestatie boost gebruiken.

Comments are closed.