HP Pavilion dv5000

Geschreven op 21 February 2006, in Laptops

HP kondigde onlangs de nieuwe HP Pavilion dv5000 notebook-PC’s aan, de recentste aanwinsten in zijn notebookgamma. De nieuwe notebook biedt alle prestaties die u normaliter zou verwachten van een desktop-PC, met nog meer mogelijkheden inzake mobiliteit en vermogen.
HP Pavilion dv5000 laptop
Zoekt u een toestel dat elegant en draagbaar is voor onderweg of een notebook voor uw digitale ontspanning thuis? U heeft een ruime keuze uit het nieuwe HP aanbod. Met deze nieuwkomers in het HP gamma is er voortaan een notebook-PC voor iedereen.

De HP Pavilion dv5000 notebook-PC biedt u de veelzijdigheid die u zoekt in een notebook, maar met de mogelijkheden en de snelheid die men normaal gesproken terugvindt in een desktop. Hij is dun, licht en mobiel, en weegt minder dan 3kg. Hij is voldoende veelzijdig om u te vergezellen op al uw verplaatsingen.


Dankzij een reeks draadloze connectiviteitsopties wordt een verbinding met het Internet kinderspel. Door middel van de AMD™ mobiele technologie garandeert deze HP notebook computerwerk met een hoge capaciteit en een langere batterijwerking. Zo kunt u uw notebook nog makkelijker om het even waar gebruiken.

Deze notebook is uitgerust met een breedbeeldscherm van 15,4 inch met HP BrightView op geselecteerde modellen, goed voor scherpe, heldere beelden en alle opties voor digitale ontspanning. Bij gebruik van de optionele afstandsbediening kunt u door muziek en films grasduinen, zonder uit uw luie zetel te komen. Uw ervaringen met games worden nog straffer dankzij de ATI XPRESS 200M grafische kaart en extra verwerkingsvermogen. Dit resulteert in levendige beelden en levensechte actie.

Van digitale ontspanning tot spelletjes of kantoorwerk… HP’s gamma van notebook-PC’s biedt al wat u nodig heeft. De updates van het huidige gamma maken de toestellen mobieler dan ooit, zodat u kunt spelen en verbinding kunt maken waar u ook wilt.

Bron: HP persbericht

Comments are closed.