HP lanceert nieuwe Dual-core laptops

Geschreven op 7 March 2006, in Laptops

Hewlett-Packard heeft zopas zijn business notebook reeks uitgebreid met 2 nieuwe series, gebaseerd op de dual-core processors van Intel.

Zowel de HP Compaq 9400 als de HP Compaq 6300 maken gebruik van de Intel Core Duo technologie, dewelke toelaat verschillende toepassingen tegelijkertijd te laten draaien.
HP Compaq nx9420 business notebook
Deze notebooks zullen uitgerust worden met features gericht naar zakelijk gebruik, zoals scannen van vingerafdrukken voor optimale beveiliging of een harde schijf die zichzelf kan beschermen bij een ongelukkige val.

Een van de ultieme verkoopargumenten zal de levensduur van de batterij zijn. Er zijn hierbij 3 batterijniveau’s. Op een standaard 8 cell lithium ion batterij kan de nx9400 tot 4 uur werken. Als je een HP Extende Life batterij koopt zal hij nog een extra 5 uren werken.


Met de ultra-capacity batterij kan het zelfs nog 10 uur extra overleven, en dit dankzij de 12 cell lithium ion batterij.

De
HP 9400 reeks richt zich naar veeleisende gebruikers. Met zijn 17 inch breedbeeldscherm is deze laptop een degelijke desktop vervanger. Hij is zelf 17 procent lichter gemaakt dan de huidige 9600 reeks.
HP Compaq 6320 notebook
De 6300 serie is uitgerust met een 15 inch scherm en richt zich eerder tot de mobiele gebruikers, van kleine of middelgrote ondernemingen.

De volgende maanden zal HP nog meer computer uitbrengen met de Intel Dual Core processors.

Comments are closed.