Dell Latitude X1

Geschreven op 19 September 2005, in Laptops

De Dell Latitude X1 is de kleinste en lichtste laptop die Dell aanbiedt. Hij volgt hiermee de Latitude X300 op.
Dell Latitude X1 notebook
Met deze laptop brengt Dell een ultradraagbaar toestel op de markt, met een gewicht dat start bij 1,14 kg. De notebook bezit een WXGA-breedbeeldscherm en is 12,1 inch breed. Hij is hiermee de ideale notebook voor onderweg en op kantoor.

Samen met de nieuwste draadloze technologie├źn, zoals de ge├»ntegreerde 802.11b/g en Bluetooth, levert de Latitude X1 betere mobiele connectiviteit en productiviteit.

Ook al is de Latitude X1 ultradun, toch is hij niet even sexy als sommige Sony VAIO modellen, of zelfs een Apple Powerbook. Toch zijn de standaard componenten en kenmerken gericht naar de serieuze zakelijke gebruiker.


De laptop bevat een 1.1 GHz Pentium M733 processor met een extreem laag voltage, tot 1,28GB aan 400MHz DDR2 SDRAM, een 30GB of 60GB harde schijf, Gigabit Ethernet, twee USB 2.0 poorten en een Firewire poort.

Dell is er echter van overtuigd dat een laptop van dit kaliber geen optisch station nodig heeft. Daar zullen de meeste mensen het echter mee oneens zijn.

Deze laptop zal veel aandacht krijgen van de bedrijfssector. Dell beweert dat de notebook 6 uur kan presteren op zijn 6 cellige batterij. Als die belofte klopt, dan is dit een uitstekende toevoeging aan uw workflow.

Trefwoorden: , , , , ,

Comments are closed.