Acer Aspire 3022

Geschreven op 23 September 2005, in Laptops

De Acer Aspire 3020 is een volledig functionele multimedia-notebook met een 15,4 inch breedbeeldscherm.
Acer Aspire 3022 laptop
Dit beeldscherm gebruikt de Acer Crystalbrite technologie, dewelke ontworpen is om meer heldere en scherpere beelden te genereren. Als motor zit hier een ATI Radeon X600 grafische kaart achter, aangesloten op een PCI Express Bus.

Deze Aspire laptop maakt gebruik van een Mobile AMD Sempron XP 2800+ processor met de AMD PowerNow!-technologie om solide kracht te bieden voor veeleisende multimediatoepassingen. De processor werkt aan een snelheid van 1.6GHz. Hiermee heeft de Aspire 3022 genoeg kracht in huis om het hoofd te bieden aan de meeste taken die je hem toewerpt.

Je kan deze laptop zelfs gebruiken voor het spelen van games en dit aan vrij hoge resoluties, althans voor een laptop.


Verder heeft dit toestel ook nog een 60GB harde schijf aan boord, een DVD-brander en een 6-in-1 kaartlezer. Al deze features zorgen ervoor dat deze laptop iets zwaarder is in gewicht dan andere notebooks op de markt. Toch is hij nog licht genoeg om overal mee naar toe te nemen zonder er rugklachten aan over te houden.

De Acer Aspire 3022 is een goedkopere laptop die toch genoeg specificaties en kracht in huis heeft om menig laptop liefhebber enthousiast te krijgen. Als je een draagbare computer wil aanschaffen, dan mag je deze zeker overwegen.

Comments are closed.