Sony VAIO RC 300 desktop PC met Blu-Ray

Geschreven op 18 March 2006, in Desktops

Sony brengt weldra een nieuwe VAIO desktop PC op de markt, de eerste desktop computer met Blu-Ray voorziening van deze elektronica gigant.
Sony VAIO RC 300 desktop PC met Blu-Ray
De VAIO RC 300 desktop PC is een multimedia krachtpatser die Blu-Ray films kan weergeven in uitzonderlijke kwaliteit. Deze Blu-Ray technologie stelt je in staat om zowel DVD’s als Blu-Ray schijven weer te geven als te branden. Meer zelfs, je kan op zo’n Blu-Ray schijfje zo’n 25 tot 50 GB stockeren. Dit laat je dan ook toe om beeldmateriaal van een HD camcorder in zijn originele 1080 high definition resolutie te archiveren op een Blu-Ray schijf.


Deze desktop zal uitgerust worden met een Intel Pentium D dual-core processor om uitstekende prestaties neer te zetten en meerdere taken tegelijker tijd te kunnen uitvoeren. Verder ook nog DDR2 RAM geheugen en een PCI Express x16 videokaart. De VAIO RC zou ook gemaakt zijn om uit te breiden. Je kan er maximum voor 2 TB aan harde schijven in kwijt, wat toch wel vrij indrukwekkend is.

Deze computer zal ook draaien op Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005, met de Sony Giga Pocket Engine. Zo kan je een hele digitale bibliotheek aanleggen van films, muziek en foto’s.

Comments are closed.