HP Pavilion t900 Photosmart PC

Geschreven op 7 October 2005, in Desktops

De HP Pavilion t900 Photosmart PC is een stijlvolle pc die een geweldige computerkracht combineert met uitgebreide digitale fotografie en entertainmentfunctie voor een geavanceerde multimediaervaring.
HP Pavilion t900 Photosmart PC
Met de 9-in-1 geheugenkaartlezer aan de voorzijde, de ingebouwde cd- en dvd-schrijver en de gebruiksvriendelijke software kan deze desktop computer het proces van het bewaren van digitale foto’s aanzienlijk verbeteren.

Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met de LightScribe Direct Disc Labeling technologie, om labels te branden op cd’s of dvd’s.

Ook over aansluitmogelijkheden hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit toestel bezit een modem, Ethernet-poorten, USB 2.0 poorten, een IEEE 1394 videopoort (FireWire) en audioconnectoren aan de voorzijde.


De desktop werkt op een AMD Sempron 3100+ processor. Standaard wordt hij geleverd met 512MB DDR-SRRAM geheugen. Verder bezit deze computer een interne harde schijf van 160GB (7200 rpm).

Het grote nadeel aan deze computer is dat hij geen 3D kaart bezit, maar eerder tot 128MB videogeheugen deelt. De prestaties op vlak van grafische weergave zijn dan ook naderhand.

Comments are closed.