HP Media Center 7070n Photosmart PC

Geschreven op 8 September 2005, in Desktops

De HP Media Center 7070n Photosmart PC is een desktop toren pc, die net aantrekkelijk genoeg is om naast een televisietoestel te plaatsen. Toch zal het eerder gebruikt worden als een desktop computer die als multimediahub functioneert.
HP Media Center 7070n Photosmart PC
Deze pc is een goed keuze voor iedereen die wil experimenteren met foto’s, muziek en video. Een voordeel bij deze configuratie is de Media Drive gleuf. Deze accepteert HP’s 160GB en 300GB harde schijf modules, wat een onbeperkte schijfruimte kan betekenen voor je TV-programma’s en videoprojecten.

De 7070n heeft een verwisselbaar toppaneel, wat wil zeggen dat je een iPod of HP camera erop kan docken. Andere onderdelen zijn onder andere een mediakaartlezer, infrarood bediening, een 250GB harde schijf en I/O poorten op zowel de voor- als achterkant.


Dankzij de 3.2GHz Pentium 4 640 processor presteert deze computer goed. De prestaties op het vlak van gaming zijn wel niet echt om naar huis te schrijven. Als 3D kaart zit er een instapmodel uit de ATI reeks, namelijk de ATI Radeon x300. Dus als gaming voor jou belangrijk is, dan kan je beter kiezen voor een model dat geoptimaliseerd is voor games.

De 7070n komt met een mooie collectie multimedia software: het Media Center OS, HP Image Zone Plus voor het organiseren, bewerken en delen van foto’s, InterVideo WinDVD Creator met LightScribe Direct Labeling ondersteuning voor het bewerken en opnemen van digitale home videos. Verder ook nog Norton Internet Security 2005 en Quicken 2005 New User Edition.

Deze HP configuratie is het best voor gebruikers die verder geĆ«volueerd zijn dan het beginnersniveau. Alleen de harde kern multimedia aanhangers zullen nog niet genoeg aan hun trekken kunnen komen. Maar de overige die geĆÆnteresseerd zijn in digitale muziek, foto’s en videos zullen hun gading wel kunnen vinden.

Comments are closed.