Dell Dimension XPS Gen 5

Geschreven op 5 September 2005, in Desktops

De Dell Dimension XPS serie is het antwoord op de high-end systemen van producenten als Alienware, Falcon Northwest en VoodooPC. De XPS Gen 5 is waanzinnig snel en kan zichzelf profileren tussen de andere grote jongens.
Dell Dimension XPS Gen 5
Deze configuratie bezit de nieuwe dual-core Pentium EE 840 processor. Voeg daaraan Microsoft Windows XP Media Center 2005 toe en je kan vaststellen dat het meer dan alleen maar een gaming pc is. Dit toestel is Dell’s toptoestel als het aankomt op multimediatoepassing of gaming.

Er is 500GB RAID harde schijf ruimte en twee TV tuners. Vier SATA poorten op het moederbord stellen je in staat om 1,6TB (1 600GB) aan harde schijf ruimte aan boord te hebben, als je 400GB drives gebruikt.

De ingebouwde TV tuners tonen scherpe beelden, zelfs wanneer het systeem druk bezig is met andere taken. Dit is een direct gevolg van de dual-core processor. Dit wil ook zeggen dat je gerust een game kan spelen terwijl je in de achtergrond een programma van TV aan het opnemen bent.


Deze computer is beschikbaar in een gamma van kleuren. In de behuizing is er voldoende ruimte aanwezig. De 20 inch Dell UltraSharp 2005FPW LCD is een prachtige monitor die in alle situaties uitstekende beeldkwaliteit geeft.

De Dell XPS Gen 5 is dé machine als je zwaardere grafische taken moet uitvoeren, zij het in Photoshop, bij video encoding of 3D rendering. De XPS Gen 5 kan ook nog overklokt worden tot 3,6GHz.

Dankzij de Pentium EE 840 en ATI Radeon X850 XT PE grafische kaart is dit een uitstekende desktop computer om mee te gamen. De XPS Gen 5 neemt de desktop serie van Dell naar een nieuw niveau. Krachtig high-end gamen of zware multimediatoepassingen, hij kan het allemaal aan.

Comments are closed.