Dell Dimension 4700

Geschreven op 9 September 2005, in Desktops

De Dell Dimension 4700 is een uitstekende desktop computer voor een beperkter budget. Dankzij zijn snelle processor en chipset kan hij de grotere jongens enigzins bijbenen.
Dell Dimension 4700
De configuratie heeft een PCIe x16 gleuf voor een grafische kaart en enkele vrije PCI en PCIe x1 gleuven. Ook is er een vrije interne SATA poort alsook een aansluitpunt voor een harde schijf.

Zowel een dual-layer DVD schrijver als Firewire poort ontbreken echter bij deze PC.

De Dimension 4700 wordt geleverd met Dell Media Experience, een interface die gelijkaardig is met de Microsoft XP Media Cener Edition. Het heeft niet alle toeters en bellen die MCE 2005 wel heeft, maar Dell kan dat wel voor je installeren.


Als je een tv-tuner wil, dan zal je moeten kiezen voor de Dimension 8400 of Dimension XPS, of je kan natuurlijk ook een tv-tuner installeren van een andere fabrikant.

De 3.0GHz Pentium 4 530 processor en 512MB DDR2 SDRAM zorgen ervoor dat deze Dell PC vlotjes loopt. De 3D prestaties zijn echter niet indrukwekkend en dit omdat het systeemgeheugen gedeeltelijk ingezet wordt voor de grafische weergave.

De Dell Dimension 4700 is een budgetcomputer met vrij sterke prestaties. Toch hadden enkele toevoegingen, zoals een 3D kaart of tv-tuner de multimedia-ervaring nog kunnen vergroten. Toch zijn er voldoende uitbreidingsmogelijkheden om deze desktop uit te bouwen tot een competente pc.

Trefwoorden: , , , , ,

Reacties

Plaats als eerste een reactie.

Links naar dit artikel

Momenteel zijn er nog geen links naar dit artikel. Plaats een trackback vanaf je eigen site.

Reageer op dit artikel